Tapahtumat

Puula Open 2019

 

5.-6.10.2019 Puula Golfin kenttä muuttuu frisbeegolfradaksi. Lauantaina rata on 12€ ratamaksulla kaikkien pelaajien käytössä koko päivän ja sunnuntaina on Puula Open -kilpailu. Lauantaina rata avautuu klo 10.00, mikäli kenttä ei ole jäässä. Lauantaina ratamaksu maksetaan Puula Golfin kahvilaan, joka palvelee koko viikonlopun ajan. Kahvilasta saa pientä purtavaa ja virvoitusjuomia myös aikuiseen makuun. Terassilta voi vaikka katsella kupposen ääressä 1 väylän avausheittoja. Lauantaina mahdollisuus myös parikisaan jos pelkkä höntsä ei riitä: https://discgolfmetrix.com/1042800

 

Tapahtumalla on säävaraus ja taphtuman peruuntuessa kaikki maksut palautetaan.

Sunnuntain kilpailun aikataulu ja lisätiedot: (muutokset mahdollisia ja jopa todennäköisiä):

Ilmoittautuminen kahvilassa 8:45-9:15

Pelaajakokous 9:40

Siirtyminen väylille 9:50

Ensimmäisen kierroksen yhteislähtö klo 10:00

Ruokatauko

Toinen kierros yhteislähtönä klo 14:00

Palkintojen jako ~17:00

 

Sarjat:

Avoin, 850-910, <850. Rating Metrixin mukaan. Rating tarkistus 5.10.2019.

Maksut: Ennakkoilmoittautuminen ja maksut viimeistään 1.10.2019. https://discgolfmetrix.com/1039118

Osallistumismaksu ennakkoon maksettuna 45€ avoin, 35€ muut sarjat.

Osallistumismaksu sisältää sunnuntain ratamaksun, kilpailumaksun ja lounasbuffetin (Shell Helmisimpukka Kangasniemi). Osallistuminen kisaan vain ennakkoilmoittautuneille, muut vain erikoistapauksissa.

Maksuohje: Kapa 51 ry, FI8751050620091721. Viestiin: oma nimesi ja Puula open 2019

Viimeinen maksupäivä 1.10.2019.

TD: jarno.laitinen@hotmail.com tai soita tai Whatsapp/tekstari 04578717071

Sääntöasiaa:

Kisassa noudatetaan PDGA sääntöjä, mutta TD voi tulkita niitä reilun pelin hengen mukaisesti. Epäselvissä tilanteissa pelaajan etu. Esimerkiksi kaikki OB rajat eivät ole täysin viivasuoria (tiet). Silloin OB kun kiekko on selvästi kokonaan ulkona. Vesiesteissä käytetään golfkentän OB rajoja. Bunkkerit ovat hazard -aluetta, josta seuraa rangaistusheitto ja peliä jatketaan liestä.  Tarkoitus on että peliä pelataan reilusti ja ”frisbeespirit” ja pelin sujuvuus on etusijalla. Roskaamisesta varoitus ja toisesta rikkeestä hylkäys kilpailusta. Päihteiden käyttö ei ole sallittu kierroksen aikana ja siitä seuraa hylkäys. Tupakointi sallittu siirtymien aikana, siten ettei se haittaa muita pelaajia. Natsoja ei saa jättää maahan, se tulkitaan roskaamiseksi. Tupakointipaikka on kahvila ja wc -rakennuksen vieressä. Kentän ja sen rakenteiden tahallisesta vahingoittamisesta seuraa välitön hylkäys ja pelaajan on poistuttava kentältä. Pelaaja on vastuussa Puula Golf Oy:lle aiheuttamastaan vahingosta.

Pienellä präntätty lisäinfo:

Kilpailu ei vaadi lisenssiä. Pelaajien maksimimäärä kisassa 72.

Ajankohta on herkkä aamupakkasille, joka saattaa estää kentän käytön heti aamusta alkaen. Tämän riskin ja päivän lyhyyden vuoksi kilpailun aikataulua ja kulkua voidaan joutua muuttamaan. Päätökset muutoksista tehdään pelipäivän aamulla yhteistyössä Puula golfin kenttämestarin kanssa. Kilpailussa pelataan vähintään 1 täysi kierros ja korkeintaan 2 täyttä kierrosta. Jos vähintään yhtä kierrosta ei pystytä viemään läpi, peruuntuu koko kisa. Seuratkaa tiedotusta aktiivisesti!

Osallistumismaksu ei sisällä lauantain vapaaharjoittelun ratamaksua. Lauantain ratamaksu maksetaan suoraan golfkentän kahvilaan.

Osallistumismaksu palautetaan kokonaan jos tapahtuma peruuntuu. Muissa tapauksissa osallistumismaksuja ei palauteta.

Lounaslipun saa sunnuntaiaamuna ilmoittautumisen yhteydessä.

Avoimessa luokassa kisamaksusta 15€ +järjestäjän bonus palkintoihin. 100% payout. Jakoperuste PDGA Europe Top 25% muutettuna siten, että viimeinen palkittava saa vähintään 45€. Rahapalkintoja voittaneiden on ilmoitettava yhteystietonsa kisan jälkeen. Muissa luokissa palkinnot lahjakortteina/tavarapalkintoina. Tällä hetkellä palkintosummat ovat seuraavat:

1 146,0
2 128,2
3 83,0
4 66,2
5 59,9
6 51,5
7 45,2

Tulokset kirjataan kierroksen aikana metrixiin. Jokaisen on tarkastettava oma tulos kierroksen päätyttyä. Ryhmä voi kirjata myös paperille, jos metrixin käyttö ei ole mahdollista. Jos ryhmä kirjaa paperille, on lappu palautettava tarkistettuna TD:lle heti kierroksen päätteeksi. Tuloskortteja ja karttoja jaetaan kisan alussa.
Majoitus: alueen lähellä on mökkimajoitusta. Voimme auttaa sopivan mökin etsimisessä. Löytyy myös isommille ryhmille sopivaa.

Lisätiedot facebook: puulaopen