Jäseneksi

Miksi?

Seuran jäsenyys kannattaa sekä jäseniä, että seuraa. Tuet ja edistät frisbeegolfin harrastamista Kangasniemellä ja saat rahanarvoisia etuja esimerkiksi Powergrip.fi.

Seuran jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus sisäharjoitteluun silloin kun tuuli tuivertaa, lumi lentää ja pakkanen paukkuu. Seura tarjoaa talvikaudella mahdollisuuden putti- sekä lähipelin treenaamiseen.

Seuran jäsenä olet myös Suomen frisbeegolfliiton jäsen ja tällöin sinulla on mahdollisuus hankkia kilpailulisenssi, joka on voimassa kalenterivuoden. Kilpailulisenssi mahdollistaa osallistumisesi PDGA:n alaisiin kilpailuihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kotimaassa PDGA-kilpailuja hallinnoi Suomen frisbeegolfliitto. Mikäli olet kiinnostunut kilpailulisenssin hankkimisesta, niin ole yhteydessä seuran jäsenvastaavaan. Lisenssiä ei tarvita seurojen omissa viikkokisoissa tai muissa pienemmissä amatöörikilpailuissa.

Miten?

Seuran jäseniä hallinnoidaan Kangasniemen palloilijoiden seuramapin kautta. Jos et ole vielä kirjautunut KaPan seuramappiin, toimi seuraavasti:

  • Mene sivulle www.seuramappi.fi/kangasniemenpalloilijat.
  • Klikkaa  ”ILMOITTAUDU” kohtaa kuvan alareunasta.
  • Täytä pyydetyt tiedot. Valitse Jaostot kohdasta ”Frisbeegolf” ja sen jälkeen ”ryhmät” kohdasta Frisbeegolf.
  • Klikkaa sivun alareunasta ”Lähetä” painiketta.
  • Saat ilmoittautumislomakkeen jälkeen sähköpostiisi tiedon ryhmään pääsystä, omat tunnukset myöhempää käyttöä varten sekä muuta tarpeellista tietoa.

Jos olet jo aiemmin kirjautunut seuramappiin, laita sähköpostia petri.pylvanainen(ät)elcard.fi ja pyydä liittämään frisbeegolf-ryhmään.

Jos ilmoittautuminen ei onnistu, soita Jarnolle 045-78717071 tai laita viestiä niin laitetaan asiat etenemään!

KANNATUSJÄSENYYS

Ilmoita tietosi jarno.laitinen ät hotmail.com tai laita viestiä 045-78717071. Saat ohjeet maksuun. Kannatusjäsenyys on 12€ / vuosi. Kiitos kaikille tukijoille, jotka ovat jo mukana!